био квантова скаларна лечебна магнитна гривна "Релси"


Здравословна, лечебна, медицинска, магнитна гривна с Германий, Турмалин и квантова скаларна енергия, 4 в едно.
 
Разкошна здравословна лечебна гривна в два цвята златист и сребрист. Сребристия метал е от висококачествена хипоалергична неръждавейка стомана. Златистият цвят е от позлатено покритие. Гривната е изключително качествена, солидна, красива и излъчва авторитет и класа.  

Дължината е 21 см, тоест става за жени и за мъже. За жените трябва да извадите 1 или 2 елемента от гривната.
 
Особено подходяща е за сваляне на кръвното чрез магнитна терапия !!! Тази гривна се отличава от множеството гривни за сваляне на кръвното налягане с това, че освен множеството висококачествени Неодимови магнити, има още 3 начина да въздейства благотворно на вашето здраве, благодарение на елементите Германий и Турмалин, които излъчват Инфрачевени лъчи и аниони, както и скаларна енергия, вижте по-долу за подробности.

От вътрешната страна на гривната има  камъчета от три елемента: Неодимови магнити, Турмалин (за инфра червени лъчи) и Германий (за аниони).

От вътрешната страна на гривната има  от по 7 камъчета от Германий, Турмалин и Неодимов магнит.

Гривната е допълнително заредена със скаларна енергия, която се получава от специална смес от над 70 трейс елементи. Тази енергия е постоянна и не се губи, тя се поглъща от тялото и поема полезните ефекти, които са прекалено многобройни за да се изброят.  

Магнитната функция има положителен ефект върху нервната система, влияе на имунната система, взаимодейства с активността на ензимите, въздейства на кръвоносната система, спомага за сваляне на кръвното налягане.

Германият. Излъчва аниони както и далечни инфрачервени лъчи с дължина 8-10 um. Това е оптималната честота която човешкият организъм може да поеме. Тези лъчи спомагат на метаболизма да отделя свободните радикали и тежки елементи. Постига се подобрено и по-пречистено състояние на организма, което ще ви се отрази в усещане на повишена жизненост и настроение. Подобрява съня и спомага за възстановяване на жизнената енергия. Действа успокоително на нервната система, спомага при Мигрена. Спомага за регулирането на кръвното налягане, кръвната захар и холестерола. Спомага защитата на ДНК и предпазва от увреждане. Спомага да се забавят процесите от стареенето и на потентността.

Аниони: Спомага за психичното ободряване, намалява тревогата и напрежението. Намалява отделянето на нервните хормони като Серотонин и Хистамин. Увеличава физическата работоспособност. Унищожава бактериите във въздуха. 
 
Турмалинът е уникален минерал, който притежава естествени електромагнитни свойства. Имайки предвид, че човешкото тяло е изградено на 70% от вода, Турмалинът активира разграждането на водните молекули, което води до повишаване на нивото на кислорода в клетките и стимулира тяхната регенерация. Тези активирани водни молекули циркулират усилено през клетъчните мембрани, като повишават температурата в третираните зони. Това подобрява кръвната циркулация и улеснява отделянето на клетъчните токсини и свободни радикали. Турмалинът излъчва известно количество Инфрачервени лъчи в далечния сектор (FAR Infrared), които резонират с клетките, те се загряват, това ускорява метаболизма и води до изгаряне на излишните калории.
 
За повече информация кликнете тук:
 

29 , 90 лв. с ДДС