био квантова скаларна енергия дамска гривна "Холограм"

Разкошна здравословна лечебна и холистична енергийна гривна.
От вътрешната страна на гривната има  камъчета от два елемента: 20 бр. германий и 20 бр. инфрачервено.


Гривната е допълнително заредена със скаларна енергия, която се получава от специална смес от над 70 трейс елементи. Тази енергия е постоянна и не се губи, тя се поглъща от тялото и поема полезните ефекти, които са прекалено многобройни за да се изброят.  

Функция на Германия. Той излъчва далечни инфрачервени лъчи с дължина 8-10 um. Това е оптималната честота която човешкият организъм може да поеме. Тези лъчи спомагат на метаболизма да отделя свободните радикали и тежки елементи. Постига се подобрено и по-пречистено състояние на организма, което ще ви се отрази в усещане на повишена жизненост и настроение. Подобрява съня и спомага за възстановяване на жизнената енергия. Действа успокоително на нервната система, спомага при Мигрена. Спомага за регулирането на кръвното налягане, кръвната захар и холестерола. Спомага защитата на ДНК и предпазва от увреждане. Спомага да се забавят процесите от стареенето и на потентността.

Далечни инфра червени лъчи (Far Infrared). Това е спектър от инфрачервените лъчи, който има ефект на резонанс върху клетките на нашия организъм. Поради топлинния си ефект, тези лъчи разширяват микроскопичните капиляри и подобряват циркулацията. Особено полезно е за хора с високо кръвно. Намалява общото чувство за умора.
Има множество други полезни ефекти за хора с артрит, с анемия, проблеми с оросяването на крайниците, намалява възпалителните процеси.

Аниони: спомага за психичното ободряване, намалява тревогата и напрежението. Намалява отделянето на нервните хормони като серотонин и хистамин. Увеличава физическата работоспособност. Унищожава бактериите във въздуха.
 
Повече информация тук:
 

25 , 90 лв. с ДДС