#98 гривна черно бяла с Турмалин и Хаулит.

 
Разкошна лечебна шарена дамска разтегателна гривна. Изработена е от полу-скъпоценни камъни – Хаулит и Турмалин. Турмалинът излъчва постоянна лечебна енергия от далечни Инфрачервени лъчи, които резонират и хармонизират с човешките молекули. Турмалинът също така постоянно излъчва негативни йони (аниони), които имат множество здравословни ефекти за организма, вижте по-долу за подробности. Турмалинът се използва широко в множество продукти с лечебна цел като колани, чорапи, яки, корсети и много други. Носейки Турмалин на гривна е много лесно, удобно и дори елегантно, без да пречи по никакъв начин на вашия начин на живот. Диаметърът на мънистата е 10 мм. Дължината на гривната e 16 см. Монтирана е на високо качествена силиконова ластична корда, устойчива на вода и химически елементи. Практична,  елегантна, полезна и на много достъпна цена. Зарадвайте вашето дете с този оригинален и впечатляващ подарък. 
 
Аниони: спомагат за психичното ободряване, намалява тревогата и напрежението. Намалява отделянето на нервните хормони като серотонин и хистамин. Увеличава физическата работоспособност. Унищожава бактериите във въздуха. В
 
Турмалинът е уникален минерал, който притежава естествени електромагнитни свойства. Имайки предвид, че човешкото тяло е изградено на 70% от вода, турмалинът активира разграждането на водните молекули, което води до повишаване на нивото на кислорода в клетките и стимулира тяхната регенерация. Тези активирани водни молекули циркулират усилено през клетъчните мембрани, като повишават температурата в третираните зони. Това подобрява кръвната циркулация и улеснява отделянето на клетъчните токсини и свободни радикали. Турмалинът излъчва известно количество Инфрачервени лъчи в далечния сектор (FAR Infrared), които резонират с клетките, те се загряват, това ускорява метаболизма и води до изгаряне на излишните калории.

19 , 90 лв. с ДДС